Sjefen skriver

Hei alle medlemmer i Old Bikers MC Norge

Vi som klubb er og har vært inne i en vanskelig tid med nedstenging av virksomheten og samfunnet for øvrig. Dette betyr at vi trenger deg som medlem mer enn noen gang. Vi forstår at man fort kan tenke at året som har passert gikk jo passe greit uten den sosiale tilhørigheten man tidligere var en del av. Vi mennesker er gode til å tilpasse oss endringer vi må innrette oss etter, men jeg er overbevist om at når vi tenker godt etter savner vi det gode felleskapet og tilhørigheten som en klubb, med gode venner og likesinnede med interesse for MC, kan gi oss. Klubben har også vært inne i et veivalg der vi har etablert oss i et nytt og fantastisk flott klubblokale. Dette ble veldig bra, med god plass til vinterlagring av motorsykler, ja hele 45 sykler står lagret i det tørre og oppvarmede lokalet. Klubblokalet er også tiltenkt utleie til medlemmer ved feiringer etc. til en symbolsk pris. I tillegg satser vi også på utleie til andre anledninger til markedsprispris, utenom de faste dagene vi selv benytter det.
Vi ser virkelig frem til at klubbaktiviteten kan gjenopptas på det nivået vi alle ser frem til, der vi treffes tirsdager og fredager og arrangerer hyggelige fester og turer, som vi kjenner fra tidligere tider. Den gode tiden kommer tilbake hvert øyeblikk. I mellomtiden sender vi ut årets kontingent, som vi i år har besluttet å sende ut på mail, blant annet for å spare en stor sum i porto. Håper og tror at alle dagens medlemmer blir med oss videre inn i 2021. Vi er i dag 88 medlemmer og tar gjerne imot flere.
Vi i styret skal gjøre vårt for at alle skal føle seg velkommen og integrerte og legge opp til fin aktivitet når samfunnet ganske snart åpner igjen. I mellomtiden drøm om MC, sol og tørre, fine, svingete veier gjennom vårt vakre landskap!

Gleder meg til å treffe dere igjen!
Knut Anders Leder OBMCN

Dette innlegget ble publisert i Ukategorisert. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *