oldbikerslogo

Old Bikers MC Norge ble dannet som en interesseorganisasjon for voksne personer som ønsker å kjøre sin MC med likesinnede. Vi legger stor vekt på at den enkelte skal trives og finne gode MC-venner i et trygt og voksent miljø hvor alle skal føle seg hjemme.

Om sommeren har vi lagt opp til turer onsdager og søndager. På disse turene er det ingen påmelding, men finner man en tur man ønsker å kjøre, så møter man opp til fastsatt tid ved angitt oppmøtested. Vi har også noen turer som går over flere dager. På turer over flere dager vil det være påmelding da rom/hytter må forhåndsbestilles.

Sommer som vinter ønsker vi å holde kontakt med medlemmene, derfor har vi klubbkvelder hele året. Klubbkvelder er på tirsdager og fredager. Åpningstidene er fra kl 18:00 til kl 21:00. Det er spesielt viktig å holde kontakt i vinterhalvåret når MC'en står godt plassert og vi alle venter på ny sesong. I vinterhalvåret har vi temakvelder, være seg om spesielle MC-turer som medlemmer har vært med på, bytte-/salgskvelder, temakvelder for sponsorer osv. På klubbkveldene har vi enkel servering med så som kaffe og vafler.

Vi setter sikkerhet høyt og har som målsetning å avholde førstehjelpskurs og kjørekurs (rustoppløsning) hver vår. Gå inn på terminlisten og se på våre turer, temakvelder og kurs.

Kalender

mchusetPlassenElektro

 veidekke 2        motorspeed

grevskapet auto 

Joyrides banner

 


Old Bikers MC Norge ©2013
Brian Allen Jersey